Suomeksi

Ghita Johansson

  • YH idrottsinstruktör, Solvalla
  • Sensomotoriks reflexpedagog. Alla sinnen 2017
  • MNRI® Tactile Integration 2018 (Masgutova method MNRI®)
  • MNRI® Dynamic and Postural Reflex integration  2019

(Masgutova method MNRI®

Miten työskentelen:

SENSO tarkoittaa aistit ja MOTORIIKKA tarkoittaa liike. 
Kartoitan mitkä varhaisheijasteet ovat aktiivisia ja mahdollisesti aiheuttavat ongelmia. Nämä voivat olla luku- ja/tai kirjoitushäiriö, matkapahoinvointi, keskittymisvaikeudet, yökastelu, sosiaaliset vaikeudet, “muurahaisia housuissa”, levoton, pelokas ym. 
Mikäli varhaisheijaste on aktiivinen, lapsi/aikuinen ei itse pysty hallitsemaan tiettyjä kehonliikkeitä. He väsyvät nopeasti ja käyttää paljon energiaa siihen että hallitsee kehoaan (esim. pystyy istumaan paikallaan).

Asiakas saa henkilökohtaisen harjoitteluohjelman joka tehdään 3-7 kertaa viikossa, noin 5-10 minuuttia kerrallaan. Sensomotorinen harjoittelu ei ole nopea tapa “korjata” ongelmia, voi kestää n. 6-12 kuukautta luoda uusia yhteyksiä hermostoon ja automatisoida liikemallia.

Ota yhteyttä niin kerron enemmän.

Yhteystiedot:

Ghita Johansson 040-7627992

arkisin klo 17-21, viikonloppuisin klo 9-18

Sähköposti: etunimi.sukunimi@gmail.com

Y-tunnus: 1731466-3

Hinta: Ensimmäinen tapaaminen kestää n. 90 min, hinta 70€. Sensomotorisen kartoituksen jälkeen asiakas saa henkilökohtaisen harjoitteluohjelman. Tämän jälkeen tapaamme 4-6 viikon välein asiakkaan toiveiden mukaan ja tapaamisen kesto n. 45-60 min, hinta 55€. Asiakas voi keskeyttää harjoitusohjelman halutessaan.

Tapaaminen on Lähitapiola Sport Centerin tiloissa, 3 krs, Masalantie 346, Masala tai asiakkaan kotona. Mikäli tapaaminen on asikkaan kotona, yllä olevan hinnan lisäksi veloitan kilometrikorvauksen 0,63€/km laskettuna Kirkkonummen keskustasta.

Lue enemmän:

www.masgutovamethod.com

www.allasinnen.se

www.allasinnen.fi/www.rytmiskrorelsetraning.se/